Bidra til neste generasjon Dokker, vinn en iPad!

i Dokker, Dokker - Informasjon

Bilde: Yolanda Sun, unsplash.com

Scroll this

ipad_air copy

Bidra og vinn en iPad Air

 

VI SKAL LAGE DOKKER FOR FREMTIDEN, OG FOR Å FÅ TIL DET TRENGER VI DIN HJELP.

 

Vi ber om at du bruker noen minutter på denne enkle spørreundersøkelsen, og det er også helt supert hvis du kan komme med litt ris, ros og noen forslag i fritekstfeltene i undersøkelsen.

Gå til spørreundersøkelsen

Dokker har eksistert, slik vi kjenner det, siden 2012. Siden den gang har vi endret, forbedret og forbedret litt til. Vi fikk Aktivitetslogg, Feide-pålogging, finere visning og utskrift av Arbeidsoppdrag, flagging/snarveier, enklere navigasjon, søk etter innhold, Periodisk vurdering for lærlinger. Dokker ble responsiv og kan brukes på alle dingser, uansett skjermstørrelse. Deling med andre brukere eller hele verden. Dokker ble raskere! Embedding av YouTube eller Vimeo-filmer, mer pålitelig e-postvarsling og enklere datovelger.

 

Vi har med andre ord gjort mange små og store forbedringer, og alle kom som et resultat av tilbakemeldinger fra dere, brukere av Dokker!

 

Neste generasjon Dokker

Stadig økt brukermasse, krav til effektivitet og brukervennlighet samt dagens forventninger til teknologi gjør at vi nå ønsker å heve Dokker opp på et helt nytt nivå.

Vi har økt bemanningen og vi har kurset oss i fremtidens web- og app-teknologi. Vi har rigget en helt ny og topp moderne plattform for Dokker, som bare venter på å fylles med “state of the art” funksjonalitet.

 

For å hjelpe deg litt i gang; her er noen ideer vi allerede har på blokka

  • Bedre teksteditor med samskriving i sanntid
  • Sanntid chat med andre brukere
  • Sanntid notifikasjoner i applikasjonen, push og/eller SMS
  • Annotering (i tillegg til kommentarer)
  • Innlogging med engangskode på SMS
  • Kommunikasjon med andre datasystemer,
  • LiveChat med med astronautene på International Space Station

Vi setter ingen begrensninger. Dørene står vidåpne. Del dine Dokker-erfaringer, kom med forslag og ideer –hjelp oss å lage neste generasjon Dokker!

 

Spørreundersøkelsen avsluttes tirsdag 17. november 2015. Vinneren av iPad Air blir kunngjort på Dokker sin Facebook-side 18. november 2015.

 

Gå til spørreundersøkelsen