Dokker på NKUL 2014

i Dokker, Dokker - Pedagogikk, Norsk eLæring

Bilde: Shekko, no.wikimedia.org

Scroll this

I år er vi invitert til å holde en sesjon på NKUL – Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring – ved NTNU i Trondheim.

NKUL arrangeres for 20. år på rad ved NTNU i Trondheim. Interessen for temaet og konferansen er større enn noen gang. I år har konferansen 1200 deltakere. Det er rekordmange deltakere. Konferansen har et omfattende program som gjennomføres i 8 auditorium i Realfagbygget på Gløshaugen. Under NKUL vil et utvalg av foredragene bli filmet og streamet live. Endel av opptakene vil også bli lagt ut på NKULs nettsted i etterkant av foredraget. Vi vet ikke om vår sesjon er trukket ut til å streames, men det går an å følge med på videooverføringen på www.nkul.no/live

Vår sesjon heter (S4B) Dokker + FYR = Sant, om yrkesrelevans i fellesfagene og foregår på Rom: R9 torsdag 8/5 kl 13:15 – velkommen!

 

 

Fra programmet:
«DOKKER er et dokumentasjonsverktøy for over 2200 brukere i yrkesopplæringen i Nord-Trøndelag. Yrkesutøvelsen står i sentrum gjennom hele den fireårige opplæringen. Hvordan inkludere læreplanmål fra fellesfagene og skape sammenheng og relevans for elevene på en bedre måte enn fagdeling og timeplaner legger til rette for? Et samarbeidsprosjekt mellom to skoler i NTFK har arbeidet med dette som et innspill i FYR-satsingen.»

Dette blir spennende…


 

Blogginnlegg, herunder foto og andre medier der ikke andre er kreditert, produsert og publisert av Norsk eLæring, er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal lisens.