Dokker versjon 3.1.6

i Dokker, Dokker - Versjoner

Illustrasjon, ny visning av NDLA-ressurser på iPad.

Scroll this

Ny visning av NDLA-ressurser

Illustrasjon, ny visning av NDLA-ressurser på iPad.

Den nye visningen har svært god lesbarhet med bevisste valg av skrifttype, skriftstørrelse, kontraster og setningsbredde uavhengig av skjermstørrelse.

 

Hvor finner jeg NDLA-ressurser i Dokker?

Vår filosofi er at læringsressurser må komme til deg, ikke at du må komme til læringsressursene. I Dokker kan du velge hvilke kompetansemål du har jobbet med i et arbeidsoppdrag. For hvert enkelt kompetansemål du velger, vil du finne en link som peker til relevante NDLA-ressurser for det valgte kompetansemålet. Merk at NDLA ikke har ressurser for alle fag.

Som en liten godbit til deg som har lest helt ned hit, kan vi annonsere at vi også har publisert denne visningen som egen web-applikasjon.

NDLA har pr. dags dato ikke lagt til rette for bruk av innhold fra ndla.no på andre steder enn ndla.no. Derfor er det ikke alltid at hele artikkelen vil bli vist, eller den kan bli vist med uryddig layout. Alle artikler har en knapp som tar deg til den aktuelle artikkelen på ndla.no.

 

Vi har fått ny hjemmeside!

Illustrasjon, datamaskin som viser informasjonssiden til Dokker.

no-el.no/dokker vil du finne det meste om Dokker. Artikler, brukermanual, nyhetsbrev og LiveChat med våre hyggelige medarbeidere, for å nevne noe.

Besøk oss på no-el.no.

 

Feilrettinger og forbedringer

  • Rettet feil som gjorde at superbruker/gruppeadministrator i noen tilfeller ikke fikk se noe innhold i Arkiv.
  • Bedre håndtering av scrolling.
  • Rettet feil som gjorde at avsender ikke alltid ble vist i Meldinger.
  • Tydeligere status. Om et arbeidsoppdrag er «godkjent», «ikke godkjent», eller «venter godkjenning».
  • Under Innstillinger -> Brukernavn/E-post kan man nå koble Dokker-kontoen fra Feide og gå over til vanlig brukernavn/passord, hvis Feide er brukt som påloggingstjeneste.