Ikke glem, bruk Kladd!

i Dokker, Dokker - Tips, Norsk eLæring

Bilde: Ignacio Palomo Duarte, www.flickr.com

Scroll this

For å få best mulig kvalitet på dokumentasjon i Dokker, råder vi deg til å dokumentere underveis i arbeidsprosessen, i stedet for å vente til etter at arbeidet er ferdig. Men avhengig av tid og sted kan det være upraktisk, kanskje umulig, å dokumentere på datamaskin der og da.

Mobiltelefonen er gjerne lettere tilgjengelig, og så snart det lar seg gjøre, kan du bruke denne som en god vikar for datamaskinen. I alle former for planlegging og dokumentasjon i Dokker, finner du «Kladd». Og det er i denne funksjonen du arbeider når du bruker mobil eller nettbrett.

«Kladd» er et nyttig hjelpemiddel for å notere ned stikkord underveis i arbeidsprosessen, og her kan du også laste opp bilder og andre filer som f.eks. bruksanvisninger og instruksjoner. Ved å bruke «Kladd», skriver du her og nå, og du slipper å glemme viktige momenter, fordi du må vente til du har en datamaskin for hånden.

Les mer om hvordan du bruker Kladd i brukermanualen til Dokker.


creative_commons_logo_30px Blogginnlegg, herunder foto og andre medier der ikke andre er kreditert, produsert og publisert av Norsk eLæring, er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal lisens