Prøv veilederkurset vårt!

i Kurs, Norsk eLæring

Bilde: udir.no

Scroll this

OPPDATERING: Innholdet i denne artikkelen er helt eller delvis utdatert.

Du som arbeider i en bedrift og kjenner på at du har en aldri så liten veilederspire i deg –  du må lese videre!

Ja, hvorfor ikke prøve deg som veileder for lærlinger?  I Norge er det et stort behov for flere veiledere, fordi det er langt flere lærlinger enn læreplasser og veiledere. Du skal vite at fagfolk som deg er veldig ettertraktet. Har du tenkt på det?

Kanskje lurer du på:

… hva det innebærer å være veileder?
… hvem du skal samarbeide med?
… hvem som har ansvar for hva?
… skal jeg gi lærlingen karakterer?

Dette kurset vil gi deg svar på disse spørsmålene og flere til. Du vil lære om hele løpet fra den første tida med lærling til vedkommende har tatt fagbrevet. Underveis vil du nok kjenne på at veilederspiren din har vokst seg stor og sterk! I fellesskap vil du og lærlingen se nye og nyttige faglige muligheter i bransjen du representerer.

En erfaren veileder, Håvard Kristoffersen, i bedriften Seal Jet Norge AS, sier noe om dette: “Lærlingene bidrar med masse. De peker på problemer vi ikke visste vi hadde. De stiller kritiske spørsmål som vi ikke stiller til daglig. De er nysgjerrige og stimulerer vår evne til utvikling. Det føles interessant å jobbe her da”.

Hopp i det!
Gled deg til å være veileder, og kjenn på at din kompetanse kan hjelpe andre til å bli en like god fagarbeider som deg!

Meld deg på veilederkurset vårt

Lykke til!

 

Kurset er utarbeidet av Norsk eLæring på bestilling fra Fagbrev på jobb, Nord-Trøndelag


creative_commons_logo_30px  Blogginnlegg, herunder foto og andre medier der ikke andre er kreditert, produsert og publisert av Norsk eLæring, er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal lisens