Søk jobb med Dokker

i Dokker, Dokker - Tips, Norsk eLæring

Bilde: Tomas Castelazo, wikipedia.org

Scroll this

”Hun sitter ved pulten sin, sjefen for Ritas Rør og Sveis. Litt oppgitt ser hun ut over bunken med søknader. Selvfølgelig er hun takknemlig for at mange søker, men av erfaring vet hun at det kan være krevende å plukke ut én – den rette for jobben. Blikket farer over CV-ene, de ligner hverandre alle sammen!

Vent litt, her er det noe! Konsentrasjon setter seg fast i et bilde med lenken ”Her ser du hva jeg kan”. Hun åpner den og leser med nysgjerrighet… Dokker, Arbeidsoppdrag, Kurs, Godkjenning … og hun ser en rekke bilder som illustrerer jobbsøkeren i arbeid med ulike oppgaver. Rynkene i pannen er borte, og hun leser videre…»

Tenk deg at dette er din søknad og CV. Hvorfor ikke? En arbeidsgiver er interessert i hva du har holdt på med tidligere, og gjennom gode og oversiktlige Arbeidsoppdrag som du har laget i Dokker, får du vist deg fram. Og det er jo nettopp dette du skal gjøre i en jobbsøknad.

PS: Før du sender søknaden, må du lese over dokumentasjonen din. Sjekk at språk, rettskriving og tegnsetting er riktig, -alt for å gjøre et godt inntrykk!

Ikke nøl, men prøv! Kanskje blir jobben din!


creative_commons_logo_30px Blogginnlegg, herunder foto og andre medier der ikke andre er kreditert, produsert og publisert av Norsk eLæring, er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal lisens